Pages

Wednesday, January 26, 2011

When my HAND become GATAL

Assalamualaikum :)

how are you today?? MERRY, SAD, or ANGRY?? STOP!! don't be like this, calm down and think positive.. =) kalau tak nanti anda TUA haha..wah aku ni dah mcm ahli psikologi la pulak..amacam jadi tak aku berlakon?? ni kalau korang rasa macam nak marah or sedih korang buat la sesuatu yang macam aku buat ni..contohnya korang boleh la melukis ke..aku kalau aku boring aku akan melukis macam-macam tak kira la apa pun asalkan benda tu terlintas di fikiran aku..nak aku tunjukkan?? mesti nak kan..aku tau dah dengan perangai korang ni..haha..jadi meh sini aku nak tunjukkan

pakwe sape la yang terlepas kat sini ni..haha.. =D

haa..salah satunya benda ni la..mksud aku lukisan ni..haha..pakwe sape yang terlepas kat sini oii?? dah la wanted..haha..kalau korang nak tolong cari boleh lelaki ni..tengok saje la reward dia bg kat korang kalo dapat tangkap mamat ni..10K tu..sapa nak bagi kat korang duit sebanyak ni..haha..barang siapa nak tambah duit poket tu boleh la cari mamat ni..hehe..[ayat tak tahan]..penampar nak?? haha..korang nak tahu kat mana aku jumpa mamat ni?? aku jumpa mamat ni dekat dalam otak aku la..dah aku yang lukis dia..haha..apa la korang ni.. =p..lukisan tu banyak lagi tapi aku malas nak add byk2 coz bukan hampa nak print pun..hehe..

okey, selain tu korang boleh la try-try menulis..menulis tu merupakan aktiviti yang berfaedah korang..bukan senang nak berkarya..pastu korang boleh la publish korang punya hak cipta terpelihara tu kat mana-mana..contohnya korang boleh publish kat FACEBOOK, TWITTER or BLOGGER..kalau aku, aku publish kat FACEBOOK dengan BLOGGER je coz TWITTER tak boleh publish note..tu la cara aku berkarya..kalau lukisan aku aku publish kat FACEBOOK dengan BLOGGER sama je dengan aku punya tulisan..mana la tau kan orang berminat dengan hasil karya kita pastu dapat offer jadi journalis ke..haha..dah mula dah berangan aku ni..=p contoh hasil penulisan aku korang boleh tengok kat FB aku or dekat blog aku ya..kalau FB aku korang click ni ..., manakala kalau BLOG aku korang cari la sendiri..haha..mesti korang macam nak bagi penampar kat aku kan?? relax kita minum dulu..haha..

haha..macam tu la aku ekspresikan apabila aku kebosanan..hehe..amacam cool tak?? mesti la kan..kalau korang nak tiru boleh jugak..hehe..bukan benda negatif pun, berfaedah lagi ada.. ;p lebih baik korang buat macam ni kalau korang tak nak ibu bapa korang merana sebab korang haha..jumpa lagi di waktu yang tak sama dan hari yang tak sama coz aku update blog ikut suka..tak tetap..haha..jadi kalau aku dah update dia keluar kat dashboard korang bagi sesiapa yang follow aku je la..haha..bagi siapa yang tak follow aku di blogger boleh tengok aku update kat FB..hehe..

BYE-BYE~~
CHALO.. =P

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::