Pages

Monday, January 24, 2011

Le Tour De Langkawi


Assalamualaikum ;)

korang mesti dah tahu kan pasal Le Tour De Langkawi (LTDL) dh bermula kan?? kalo tak tau buat-buat tahu je la..haha.. =D.. okey hari ni LTDL ni memulakan kayuhan mereka dari Kangar, Perlis hingga ke Butterworth [tak tau eja betoi ke tak]..haha..kenapa aku gunakan perkataan kayuhan?? siapa tau angkat tangan..haha..jawapannya kerana diorang naik basikal bukan diorang naik keta ke bas..haha..jawapan simple je.. =p..tadi pagi aku da la tengok diorang secara LIVE kt depan mata aku..ingat kan ramai..tgk2 sikit je..aku tggu kt sana dr pukul 11.00 a.m smpai pukul 1.00 p.m..lama tak?? lama la siot..kalo korang nk tengok aku bg korang tengok, tak payah bayar F.O.C ja.. =) coz aku kan baek hati..


video
lama sikit geng2 LTDL yg mengayuh tu nak datang..korang sabar le ye msa tgk video ni..lagi satu sorry sbb dia punya video tak clear ok..happy watching!! =D

ni gambar mat salleh yg mengayuh tu..korang tengok la ensem ke tak ensem..hehe..

bye2..chalo..



THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::