Pages

Wednesday, January 26, 2011

Kuala Lumpur, Aku Okay

Assalamualaikum ;)

KUALA LUMPUR, AKU OKAY!! haha..kenapa ek?? pelik pula bunyinya..curious korang kan?? sebenarnya tak de apa-apa la..aku saje je nak bagi korang curios..sebenarnya, pagi tadi dalam lebih kurang pukul 10.30 pagi la aku ada la online FACEBOOK lepas tu aku ada la terpandang si MOHD JAYZUAN punya fanpage ni ada sesuatu yang menarik..MOHD JAYZUAN ni ialah seorang musician and writer..tu ja lah ok..hehe..sekali lagi apa yang menarik tu?? yang menarik tu ialah satu poster yang unik lagi wow..aku bukan boleh tengok yang unik-unik..haha..so aku click la kat poster tu..aku tengok kat poster tu ada tulis "Kuala Lumpur, Aku Okay"..tengok tajuk dah macam menarik bukan?? korang nak tengok poster tu?? meh sini aku tunjukkan..hehe..

p/s JANGAN TUTUP MATA ANDA..HAYATILAH GUNA MATA HATI.. =)

ni la poster Kuala Lumpur, Aku Okay- 6 kisah cinta dalam satu malam tu..cool kan?? aku dah semakin gila dengan benda ni..haha.. =D


amacam cool kan?? poster ni hasil kerja lukisan KEN KAMARUDDIN..korang kenal?? aku ak kenal la..sorry ok..nak cerita panjang aku tak kenal pasal pereka design dia..tapi yang pasti poster ni memang meletop kan? betul tak apa yang aku cakap kata poster ni unik..aku tak tipu kan-kan??haha..MEMANG STAIL habis..korang kalau nak copy boleh tapi korang kena heboh la pasal benda ni..hehe..atas permintaan aku dengan permintaan pemilik "Kuala Lumpur, Aku Okay".. ;D

berita selanjutnya, Kuala Lumpur, Aku Okay ni sebenarnya ada juga TEASER diorang punya sendiri..teaser dia bukan aku nak bohong memang cun and meletop la..kalau korang tengok mesti korang nak tengok sekali lagi oo..macam ayat ni, "sekali tengok, pasti nak lagi..haha..nak aku tunjukkan?? mesti nak kan..jom ikut aku..klik video kt bawah ni.. =)

p/s HAYATI SETIAP SCENE YANG DIPERTONTONKAN..JANGAN BERGANJAK DARI ATAS BANGKU BURUK KORANG..HAHA..


Dah tonton?? bestkan tak?? best kan!! bagi aku best la..sebab aku minat cerita macam ni..bagi sesiapa yang minat memang satu kepala dengan aku..bagai air dicincang takkan putus..haha..ayat aku macam nak mintak pelempang kan??hehe..teaser dia amat memberangsangkan jiwa dan mata korang..amacam ada rasa macam tak sabar-sabar nak tengok filem ni tak?? aku ada..korang ada?? haha..aku suka part yang ada sorang gadis ni kata "AWAK TAPI KENAPA HATI SAYA RETAK?" huu..ayat yang peerrrggghhh!!! aku suka la..haha..over dah aku..tapi yang pasti memang best..hope dapat tengok yang full film.. =D

secara kesimpulannya, 'Kuala Lumpur, Aku Okay' adalah satu kolektif daripada orang-orang biasa yang tiba-tiba mendapat idea untuk menghasilkan sebuah filem berdasarkan perspektif mereka sendiri dalam melihat cinta. Lalu bergerak perlahan-lahan pada malam itu mereka merakamkan kisah cinta yang tidak selalunya kita fahami. Kolektif ini cuba meyelongkar erti cinta dari mata dan hati mereka sendiri. tambahan lagi, Kuala Lumpur, Aku Okay ni diproduksikan oleh Sufian Abas, Mohd Jayzuan, Aidil Rusli, Fazleena Hishamuddin & Razaisyam Rashid. diorang memang AWESOME.. =D



p/s JANGAN LUPA SEBARKAN CERITA INI.. INGAT!! KUALA LUMPUR, AKU OKAY ;D

BYE-BYE..
^___^

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

2 candidates in class:

fazleena said...

thanks so muchhhhhhhhhhhh. :)

Farid Hann said...

welcome.. =D

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::