Pages

Saturday, January 15, 2011

Ketika Aku Kechil

Assalamualaikum
(^____^)

hi bloggers!!! i'm farid omar a.k.a farid hans in my FB account..today i'm not a superstar or super daddy but i'm an extraordinary guy..haha.. =D.. aikk, aku rasa aku ni over
la plak..for the 1st sentence aku ni mcm pengacara..2nd sentence rasa mcm aku ni buat hebat la plak..tampar nak??

okey la guys..aku ni bukan nak cerita pasal aku ni pengacara ka, hebat ka apa ka..aku cuma nak bgtau korang yang aku nak cerita pasal hidup aku masa a
ku kecil..tengok tajuk kat atas korang dah tau kan..dah terang lagi bersuluh.. =)..yang korang tak tau aku nak cerita pasal apa masa aku kecik2 dulu..ok sekarang meh aku ceritakan..korang tau apa cartoon yang paling aku suka masa aku kecik2 dulu..korang teka la..nak aku bagi clue??nak aku bagi penampar??haha..tak payah la..mesti dalam kepala korang ada benda ni --> "buat apa nak main teka-teki dengan kau, aku ada banyak lagi benda nak buat..aku bagi penyepak kang baru tau..cepat la kasi jawapan"..dengan tak rasa takutnya aku rasa biasa je ayat yang keluar dari kepala korang..haha..

bersambung lagi dari apa yang aku nak melalut..cartoon yang aku minat sampai nangis-nangis kalau ada orang tekan tv masa aku tengah nonton ialah TOM & JERRY..korang ingat tak lagi cartoon tu..ala tak korang dah dijangkiti penyakit amnesia kot..cartoon tikus dengan kucing tu..ala yang gitu-gitu tu..[buat gaya ala apek lagi best]..yang si tikus tu warna coklat vintage and yang si kucing tu warna kelabu..aku tak buta warna ok!! kat rumah aku ada banyak koleksi cerita cartoon ni..dulu mama aku rajin belikan cite cartoon ni..aku dengan adik aku syok giler bila mama aku belikan..tapi sekarang vcv cite cartoon tu tak tau
hilang ke mana..lagi pun aku dah tak tengok cite Tom & Jerry tu coz aku kan EXTRAORDINARY GUY..haha..derek aku perasan..korang jangan layan sangat aku ni..kalo korang nak korang boleh bagi penyepak..

weh 2-3 ari lepas aku ada tengok cerita cartoon tu kat tv..aku layan jugak coz lama aku tak tengok cartoon tu..n lagi satu sebab ialah keEXTRAORDINARYan aku dah hancus..huhu..jadi aku layan la cartoon tu..cartoon tu dari dulu sampai sekarang si TOM tu akan kena buli dengan si JERY ni..kenapa la macam tu??? aku pun pelik..yang si JERRY ni pulak selalu banyak akai nak pekena si TOM ni..kadang-kadang aku benci jugak tengok cite ni..ada pulak masa tu aku nak masuk tv masa cartoon tu tengah ditayangkan aku nak tangkap si JERRY aku nak kurung diaor bagi kat si TOM makan..haha..kejam tak aku..pastu angan2 tinggi melangit..apa la..

ok la, kalo koang nak lebih lagi pasal cartoon ni korang boleh tanya ENCIK GOOGLE..

haa..ni la si TOM & JERRY tu..betoi tak apa aku cakap tentang warna diorang..haha..aku tak buta warna kan??

chalo.. =)

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::