Pages

Monday, September 6, 2010

lepakdi bulan ramadan


pada beberapa ramadan yg lepas aku n bdk kelas aku telah melangkah keluar pegi lepak ke sebuah pusat beli belah di sg petani @ farmer river..hehe..=). pd hari tu mmg bes la sbb kami buat mcm2 apa yg kami nk buat..pd masa tu semua posa la xkn x posa kot..haha..org kata x baik kalo buat bnda g x brfaedah pd bulan posa ni, tp kami bkn buat apa pn cuma lepak utk merehatkan minda..=)..yg kat atas ni merupakan keputusan main bowling aritu..pemenangnya adalah aku...hahaha..nmpk ja x terror tp terror ooo...hahahaha..sume org trkrjut..baru tau sapa aku..(^_^)..lepas tu pulak kami sume pergi siar2 dlm shopping centre tu..mmg penat,tp mmg lwk sbb msa jln tu kmi buat lawak..hahaha...nk tau apa plak lepas ni..
lepas terasa penat kitaorg pegi la berehat dkt KFC..tp kitaorg x mkn pn sbb posa...ddk la kt situ smntara tggu penat reda..sume mata manusia memerhati kitaorg..rasa meluat pn da, tp sabo ja la..bln ramadan kata kan..haha..lepas penat reda ja, kitaorg truskan prjalanan..bila jln2 tu rasa boring plak..jd kitaorg buat rncngan nk tgk panggung..jd tgk la..kitaorg tgk cite STEP UP 3-D..bes giler..cite dia mengenai hidup remaja yg mnjadi penari jalanan..mmg bes kehidupa mereka..tmpt mereka training pn bes n cnggih gitu..diorg menari pn bes..stail giler,kalo nk tau lebih lg korang tgk la sndri..haha..ni dia gmbr poster cite 2..

puas ati oo..kalo korang tgk cite ni..lepas abis ja cite 2,kitaorg pn rasa mcmnk blik..so blik la,tggu pa lg..sblm balik aku g beli GCB kt McD..sume org tgk lain ja..relax la jgn anggap og x posa cpt sgt..haha..x baek tau main tuduh2 orgx posa..

lepas ja beli GCB tu kitaorg trus ja blik..mmg bes aritu..hehe..lain kali nk kuar mcm tu lg lah..hahahaha..=D..ni dia bdk2 yg aku kuar dgn diorg ari tu...

dari kiri : alif najmi, ridzwan ahmad, islah hadzir, marul yon n nuzul..kalo korang nk kenal ngan diorg ni search je kt FB maybe jmpa kot..haha..diaorg ni la yg ikut aku msa g lepak aritu...pilih ja jgn malu2..=p

..............................................


THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::