Pages

Friday, January 21, 2011

::Blog Tanpa Diriku:: on FACEBOOK!!

Assalamualaikum ;)

hello bloggers!!

hari ini aku ada berita gembira untuk korang..bukan berita aku nak kahwin, bukan pula cerita aku nak dapat cucu..tapi cerita pasal blog aku ni ala ::Blog Tanpa Dirik:: dah ada FACEBOOK (FB) FAN PAGE!! phhwwweeeiitttt!!! amacam korang?? maju tak?? aku saja boldkan nma tu coz nak suruh korang ambil berat ckit kt situ..haha..baru dah buat fan page dah heboh.tu belum lagi buat jenama brands sendiri..kuang3..=D

okey la..kalau korang nak follow this blog fan page kt fb tu boleh la..korang click je kt FACEBOOK (FB) FAN PAGE ni..apa yang korang perlu buat adalah click je like button tu..hehe..sebelum aku mengundurkan diri aku nak say thanx bnyk2 kt korang coz like and support this blog.. =))

p/s : heboh lah fb fan page ni kt orang lain sama..hehe..

"semangat korang, menghidupkan ::Blog Tanpa Diriku::"


THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::