Pages

Tuesday, December 28, 2010

What Berry Are You?

hey blogger!!

korang mesti tak fahamkan apa tajuk entry yg aku tulis ni kan?? benda tu macam ni..dia akan bantu kita cari apa berry kita..lebih kurang macam mana berry kita berdasarkan perwatakan kita..ada paham..kalo tak faham jugak rujuk la sendiri kat web dia..nanti aku bagi link..lepas tu kita boleh pulak menang LIMITED EDITION BLACKBERRY smartphone..memang best la kan..korang jangan tak join plak..mana la nak tau kan rezeki korang boleh dapat BLACKBERRY [BB] free..aku saja caps lock perkataan BB tu sebab aku nak tunjukkan bertapa excitednya aku.. (^________^)v
aku dah masuk contest ni..korang bila lagi??? nama contest tu lebih kurang macam nama entry aku kat atas tu la..aku saja syok2 main game tu..bukan selalu pun..wei best jugak tau main benda tu..korang boleh try la, jangan tak try plak..ni aku bg link dia.. http://whatberry.com.my/
contest tu ada link dengan DIGI..DIGI yg buat contest ni..ni aku nak tunjuk sikit apa aku dapat lepas beberapa round aku play games ni..


FIRST??


GEEKBERRY!! hahaha..layan noo dia bagi aku geekberry..tapi comel jugak la geekberry ni..macam tau2 je aku ni comel..huahua..kalau aku geekberry aku bukan baca buku ilmiah sgt, aku lebih baca kepada FACEBOOK.. =P


SECOND??


haha..tegok untuk kali kedua pulak aku dapat KEPOHBERRY!! for blogger information i'm not such that berry ok.. i'm not kepoh even jaga tepi kain orang..maybe kesilapan teknikal kot..haha..[pandai je nk larikan diri].. ^_______-


THIRD??

kali ke-3 dia cakap aku LOVEBIRDBERRY!!! yang ni aku setuju..hehe..gatai la aku..DIGI takut aku tak mau main games dia sebab tu dia sanggup bg kt aku yang COOL!!! haha..jahat tak aku..aku tak jahat la..semua ni adalah lakonan semata-mata..

okey la guys..i've done write this entry..tp sebelum tu, masa aku tgh tggu result apa berry aku..dia ni dialog dalam hati aku.. [lihat kebawah]

HATI AKU: BERRY APA LA YANG AKU DAPAT NI?? MINTAK2 LA BERRY YANG AWESOME SIKIT..TAK LA MALU AKU NAK UPDATE BLOG NANTI..HAHA..

tengok sampai entry aku tulis warna ikut warna digi..haha.. HITAM N KUNING.. [^______________^]
haha..

p/s: korang masuk tau contest tu!!! bye!!!!



THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::