Pages

Monday, December 13, 2010

incident basuh kereta : terlebih sudah.. =P


ni aku ada cerita kat hampa semua ni..memang kelakar la..kelakar habis.. *(^_^)*..haha..pagi yg nyaman lagi aman, aku dgn kak aku buat la cadangan nak basuh kereta..aku dgn kak aku pun setuju la..pegi la basuh..basuh punya basuh ada la kereta bunyi..bila dia buka kereta bunyi..bila dia tutup kereta bunyi..aku dgn kak aku pn dengar la..pastu kita org cakap la mcm ni..

ikuti dialog dibawah:

kak edina : kereta sapa bunyi tu??

aku : kereta org hujung sana kut.. *sbb kt sebelah3 rumah aku tu pun basuh kereta gak*

kak edina : kenapa dia buat bg bunyi ek??

aku : mana la aku tau, maybe nk tarik perhatian kut..*dengan ketawa kecil*

kak edina : maybe la kut..*turut ketawa*

aku : haha..memang sakan la.. =DD

kitaorang pun ketawa la..alih2 kak edina aku toleh kt belakang..dialog yg kuar mcm ni..

kak edina : farid.. farid..

aku : kenapa??? *kening terangkat sebelah*

kak edina : kau toleh belakang jap farid..

aku pun toleh la atas permintaan kak edina aku tu..toleh2 tgk jiran aku punya kereta..mmg terkantoi la..haha..dh la org tu duk sebelah ja..tu la jahat sangat aku ni..haha..kan dah terlebih..pastu aku harap sangat org tu x dengar la..haha..tapi memang best.. =D



moral of the story..jangan main2 dengan benda mcm ni..tengok dulu kiri kanan kalau nk mulakan bicara..hehe..kalo tak jd la mcm aku dengan my sis..layan giler..tp yg pasti be cool kalo jd mcm ni..

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::