Pages

Sunday, January 13, 2013

Spectebal Bundle Wardrobe [AWESOME!! Bundle Shop]

hello Guys!

actually dah lama aku tak update KALAM SANG HOMO SAPIENS ni..dah bersawang aku nampak, silap-silap da jadi sarang tikus segala tok nenek dah! haaaiiilllaaaa!!!! hmm..sebelum aku melalut lagi panjang pasal bukan-bukan better aku straight to the point about apa yang aku nak cerita kali ni. oh la di da :)

berdasarkan dari tajuk entry kali ni, korang mesti dah agak apa yang aku nak cerita kan? dalam fikiran korang mesti timbul benda ni. SPECTEBAL? BUNDLE? WARDROBE? BUNDLE SHOP? and what the hell yang seangkatan dengannya. so, korang tak payah takut-tak payah getaq-tak payah goyang..nanti aku explain one-by-one from A-Z. *tepuk tangan sikit!!!! ppeeeewwwiiitttt!!! :D

ok, before tu..pesanan kepada sesiapa yang tak layan PAKAIAN BUNDLE dipersilakan bertempiaran lari lintang pukang dari menghadap lappy kesayangan anda!HAHAHAHAHAHA!!!! :D

fyi, aku ada terjumpa satu blogshop ni masa aku tengah melayan perasaan sorang sorang sambil kedarah Trophy..blogshop ni ada menjual pakaian-pakaian bundle yang AWESOME-FASHIONABLE-CHEAPEST..memang best la diorang punya pakaian. bak kata aku, mengikut peredaran masa kini..tapi buat masa ni diorang hanya menjual baju sahaja. mungkin nanti mereka akan menjual macam-macam jenis pakaian lagi..korang tunggu ye :))

lagi, aku kenal owner blogshop tu..dia....eh, jap aku terlupa nak perkenal sekali lagi nama business tu..hmm..nma bisnes diorang Spectebal Bundle Wardrobe (klik untuk cari tau). diorang jugak ada facebook. kalau nak cari tahu search je Spectebal Bundle Wardrobe. kalau jumpa diharap like! thanks!!! :)

okey, berbalik pula kepada si owner business ni..diaorang ni actually 2 orang member yg comel...yg si jejaka berkaca mata tebal...tahap ketebalan spec eerrmmmmmmm rasanya 12 inci kot....muahaha....si gadis  plak ala-ala nur khiriah *ntah betul ke tak ejaan nama tu..muahaha..tapi yg aku salute diaorang ....still student siottttt tapi dah ada wawasan 2020 nak buka bundle sendiri. *tabik spring sikitt!!! kalau korang nak tau lebih lagi siapa owner bisnes tu just berusaha korek rahsia diorang. good luck!!

so, aku harap mari lah kita sama sama memberi sokongan padu kepada mereka agar bisnes mereka berjaya. kalau nak tau barang-barang mereka semua dengan harga yang berpatutan..tak caya cer tengok..cer tengok dan cer tengok..hahahaha!
support tau!!


chalo.

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::