Pages

Friday, September 21, 2012

Carta Hadiah Birthday! [18 September]

Assalamualaikum ;)

pembaca setia Kalam Sang Homo Sapiens sihat-sihat belaka? kalo tak sihat pergi jumpa doktor -makan ubat-rehat ok :)

hmm..dikesempatan ni aku nak bgtau korang yang beberapa hari yang lepas birthday aku!! hhoooyyeeaaahhh!! 18 September [agak tak malu aku disitu kerana bgtau birthday] disebabkan oleh birthday aku, aku dapat la byk hadiah..banyak ke? jap..jap nak fikir? hmmm..eerrrmm...errr...tak bnyak sangat kot. dalam lingkungan 5 hadiah aku dapat. [bnyak tak bg korang?] -,-

tanpa kita lengahkan masa lagi, mari aku tunjukkan satu persatu hadiah yang aku dpt. *bukan untuk riak ok :)

hadiah-hadiah berikut ialah...


....


....


....


....


....

krik..krik..
*dh lama aku tunggu ni! <--- mesti korang ckp mcm ni rite? kan dh kantoi..HAHAHAAHAH! :D

Ok..ok..aku bgtau..tak pasal2 aku kena 'PANG!'

  1. hadiah daripada THE SAYANG (NURLAILI MAZLAN) <3 b="b">
Korang nak tau pe yg sayang aku bg kat aku? nak? nak?
jawapannya ialah dia bg aku KAD UCAPAN drpd kawan2 dia (sweet hadiah ni) macam2 diorg tulis kat aku. lawak lawak kot..diaorg buat aku senyum sorang..hehehe..lagi stu diaorg de mention aku dgn bow tie. aku mmg sinonim dgn bow tie ke? -,- [aku pun tak tahu *jungkit bahu*

tadaaa...ni la  kad uapan tu.thank by the way :D



kedua, THE SAYANG ada bg jugak something yg lagi SWEET-AWESOME. dia bg aku fosil kot!

terharu dapat hadiah ni..sayang, sayang! :*


thanks SAYANG..ILOVEYOU :*

       2. Hadiah daripada MY n AFIQ [sweet couple]

korang nak tau pe yg sweet couple ni bg kat aku..diorg bg aku BUKU FIXI : BISIK! mmg awesome la wei..kena dgn taste aku kot..diorng tahu yang aku ni jenis melayan buku-buku genre mcm tu..ni lg stu hadiah yg aku tak expect nak dpt..btw ni gmbar dia sbg reference n bukti mmg aku dpt hadiah tu :)

mmg diorng bisik2 plan dr pengetahuan aku..btw,thanks :)

        3. hadiah daripada KOEY!

wei, dia belanja aku makan wei..korang nak tau dia belanja apa.? bukan belanja makan bnda murah2 k..dia tak main,katanya..hee..dia belanja aku makan MACAROON baq hang! sedap siak! mahal siak! tp dia snggup bayar :D

kitaorg pegi makan kat Village Mall..dekat sungai petani kedah..kat situ je yang de jual macaroon kat sg petani ni..aku pe lg bila da org nak belanja jalan je..

rezeki jgn ditolak!
 nak bg korang lg trliur ni ha gmbar macaroon tu..gmbar je la yg mampu bg..HAHAHAHAHA!

sedap-comel-colourful kan..first aku nak makan pun takut sebab comel sgt -,- 
  

   4. hadiah dr Nazihah Hisham (intan)

dia belanja aku makan jugak..makan tgh hari kat uitm..aku ckp aku byr sndiri tp alih2 dia yg byr..thnks adik kembar ku! :D

*sori gmbar tak disediakan


    5. hadiah daripada Test eco (madame sutina : lecturer)

hhuuuyyyooooo!!! ni yg paling best kot..before ni aku tak prnah dapat eco over 80..tapi kali ni rezeki aku sbb aku dpt 90.. *lompat tinggi! yeeeepppeeyyyy!! dah tu msa test tu brlngsung tarikh birthday aku..kebetulan plak kan? thts why aku ckp dia hadiah hari jd aku :D

*bukan nak riak tp nak share..gmbar pun tak disediakan..sorry~

lastly, hari jadi aku kali ni paling bahagia sekali! thanks all :D


THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::