Pages

Wednesday, September 12, 2012

HAPPY BIRTHDAY MY LIL SIS [INTAN NURNAZIHAH BINTI AHMAD HISHAM]

ASSALAMUALAIKUM :)

Hari ni adalah hari yang bermakna, hari bunga-bunga buat KAWAN aku, merangkap BEST FRIEND aku, merangkap ADIK PEREMPUAN aku, merangkap KEMBAR aku merangkap....err...errr....eerrr...merangkap TEMAN CERITA aku. Nama dia INTAN NURNAZIHAH BINTI AHMAD HISHAM (dlm dilema fikir betul ke tak nama dia aku eja -,- ) btw, tepuk sikit!!!

korang nak tau kenapa aku cakap hari ni hari berbunga dia?? jeng..jeng.. hari ni merupakan hari lahir dia (tetiba ayat skema) *sekali lagi* hari ni HARI LAHIR DIA!!! *ulang ramai-ramai!* *kuat lagi..lagi..LAGIIII....* YEA! mcm tu la! :D

apa apa pun..

HAPPY BIRTHDAY MY LIL SIS. may Allah bless you and live well. lagi, hope our relationship as a friend everlasting till JANNAH! YOU are my best friend in the WWOOORRLLLDDD!!! *tak tipu! sumpah!* heee..ada lagi, moga kita berjaya sama-sama dalam hidup ni, "you have to promise you won't give no matter what happen". sekolah rendah dah, sekolah menengah pun dah kita tempuh sama-sama. moga dunia universiti ni kita dapat tempuh lebih elok-cantik-molek-hensem-sempuna dari dunia sekolah. Insya-Allah :)

lastly, sori sebabtakadahadiah *bg confuse kat situ..heee..* tapi..tapi..ada something special..jeng..jeng..jeng..

TTTTAAAADDDDAAA!!!

ni je yang boleh bagi..sooorrryyyy... tak de yang special :(

p/s thanks for everything :)

xoxo

You're not alone :)




THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::