Pages

Sunday, April 29, 2012

Kau indah di mata aku

ASSALAMUALAIKUM

Pertama kali saya tengok awak , tak silap saya dekat Dewan Perdana waktu tu Si dia kenalkan awak kat saya. Tapi waktu tu kita kenal pun cam tu je kan? First ayat awak yang saya ingat :
                                                                     Hai , saya Farid !
Waktu tu saya mampu senyum je , dalam hati 'boleh tahan jugak mamat ni' Haha *gatal* . Lepas tu , kita terjumpa lagi and masa tu , kita exam untuk paper CTU right? Dengan 'sengaja' saya pandang atas niat nak tengok si dia tapi awak yang saya nampak and awak tahu kan apa jadi? saya pandang awak and awak pandang saya .
                                              'Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku'  
Tiba2 teringat lagu Najwa Latif sebab kat situ kita kenal kan? Saya Add awak dulu then awak post something kat wall saya :
Kenapa saya tutup? Biar lah . Haha , yang penting ni yang awak post kat wall saya. Awak ingat kan? Penat nak cari benda ni balik tahu ! Tapi demi awak , its okay saya sanggup. Lepas tu , kita jumpa dekat Foodcourt kan? saya ingatkan just si dia je yang datang , tiba2 dia bawa awak sekali . Waktu tu , saya diam je kan? sebab ape? saya malu ada awak. Seriously, sebab kalau si dia je yang ada takpe lagi ni dia bawak awak. Tu yang agak segan la and waktu tu baru saya tahu awak ni macam mana orangnya. Awak banyak sangat cakap kan? haha

Okay lepas tu tak silap saya awak PM saya nak number phone , saya pun bagi la ingatkan awak saja je and saya tak pernah rasa yang awak lepas ni awak suka kat saya . But then , awak sungguh2 cakap yang awak suka kat saya and masa tu saya rasa yang awak ni :
'PLAYBOY'
Sorry , tapi ni yang saya rasa sebab cara awak layan saya , cara awak cakap dengan saya plus awak buat benda yang sama macam awak buat dekat perempuan lain . kan awak? tapi time tu awak pun tahu kan yang saya tak boleh sebab saya sayang sangat kat dia . 

Malas nak story pasal dia , kita skip . Now saya bahagia sangat dengan awak . Saya harap apa yang awak buat untuk saya , awak bagi poem , video, MMS yang cute2 tu semua ikhlas datang dari hati awak ye sayang. Saya hargai sangat just saya takut nak bagi semua perasaan saya kat awak , awak tahu kenapa kan?

"Don't say you love me unless you really mean it, because I might do something crazy like believe it." 




Mohd Farid Omar 

Ehem2 , Saya nak mintak maaf sebab selama ni saya ada buat banyak sangat salah kat awak, saya buat awak sedih lagi banyak dari saya buat awak happy . Sorry , tak ada niat nak sakitkan hati awak . But now, saya nampak keikhlasan awak and saya harap awak jujur n ikhlas k , jangan pernah GAME saya ye! kalau setakat awak nak mainkan perasaan saya , awak just buang masa awak je and saya takkan pernah maafkan awak . Remember that ! Sorry kalau terlampau panjang ... ni semua untuk awak .

 Everytime you cry a tear, my heart cries along. But you’ll never know cause I wouldn’t tell. Everytime you’re hurt, I’m hurt too. Cause that’s what love is for and I love you. 

Iloveyou :)
                             
                                                                                                                              Lots of love:
                                                                                                                            NLM

                                                        






THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

1 candidates in class:

Hann Omar said...

thanks sayang :X
u make me smile sampai ke telinga :D
u igtkan I dari mula cerita kita, terharu besar la ;)
sy sgt cintakan awk, syg kan awak..saya ikhlas terhadap awak..one more thing, ples terima saya secepat yg boleh..hehe..
last but not least, I LOVE U SO MUCH, NUR LAILI MAZLAN :X

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::