Pages

Thursday, March 1, 2012

HAPPY ^_______^ TIME [part 1]


ASSALAMUALAIKUM
ladies and gentlemen :D

dah lama tak update blog..dah bersawang, dah berbangkai blog aku ni..aku busy sangat-sangat sekarang ni..nak tau knp aku busy? [bajet hot stuff] bagi jwpnnya.. biasa la sebagai seorang student UiTM kalo tak busy tak sah..mcm-mcm program kena attend..huuuhhhh..letih siot! =..="

btw, sebelum aku membebel pnjang lg..baik aku straight to the point..kalo pnjang sgt entry bkn korang nak baca pn..lagi satu aku penat tulis panjang-panjang hampa comment pun tak..bg feedback pn dak...$%##%^&* [<-----sori emo sikit disitu]

straight to the point la bro!!!! [tgk2 dah kena marah...DAMN! =..="] ok-ok aku cerita...ceritanya bermula begini..sebelum cuti semester habis..aku dgn class mate aku si KAK LONG, si INA and si ADIK KESAYANGAN AKU-INTAN habis je klas terus kitaorg pegi photoshoot..dah bosan so, shoot la puas-puas..bkn selalu bro..nak tau apa yang kitaorg snap?

jeng...jeng...jeng...[tutup mata sambil kira 1,2,3] HAHA!

1st aku tunjuk dulu classmate kau..diorang la penghibur aku kat UiTM tu.. :D
masing-masing OVER! haha! XD
ada nmpak seorang alien disitu? sapa dapat tangkap dia reward RM100000 XD
TAAADAAA!! ni la KAK LONG dgn adik aku, INTAN amacam mcm model tak berbayar kot..HAHA!

CIK KAK, CIK ABANG SEMUA...ni la INA yg tadi aku cite tu..heee..amacam nak masuk minang ka?

ADA GAYA TAK FANS? tu aku..bergaya dengan pakaian serba putih..[MANUSIA PUTIH] :p

okey guys sampai sini dulu la..nnt gua update untuk part 2 plak..

tunggu tau...bye-bye! :D




THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::