Pages

Wednesday, March 28, 2012

tangisan yang tak kedengaran

Assalamualaikum

hello peeps :D

lama tak update. korang perasan tak yang aku tak update blog lama dah? perasan tak? perasan tak? perasan tak? [apasal aku tiba-tiba OVER acting ni?] =..=

okey-okey..kembali kepada tajuk entry. cakap benda bukan-bukan tak guna, better aku straight to the point je. lama-lama korang BOHSAN plak baca entry aku. nanti damn, shit la blog aku. huhu.. :(

kenapa tangisan yang tak kedengaran? korang mesti tertanya-tanya kan? macam ni peeps aku bukan putus cinta..bukan pula gila..tapi aku dah nak habis pengajian sem 1 aku kat UiTM Merbok ni. fyi, roomates aku sume dah balik rumah..huhu..dan sekarang aku sorang-sorang menghabiskan masa aku dgn melayan diri sendiri..

kenapa kau tak balik rumah jugak? korang mesti macam tu kat aku kan? tak aku tak balik kampung lagi sebab aku tak habis paper lagi. final exam masih lagi menghantui aku! ada lagi satu paper lagi-FAR100. takut siot! :(

ok la peeps, sampai sini ja la entry kali ni.jaga diri semua

TTFN :)

p/s : sem 1 paling best byk suka duka kenangan yang terjadi sepanjang tu :') aku sedih nak tinggalkan sem 1 ni..huhu....

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::