Pages

Saturday, December 17, 2011

A Night to Remember :D

ASSALAMUALAIKUM :))

hye bloggers!!

how about ur life? good or trouble? hopefully good enough ;) lets start story-morry!

kehidupan aku kt UiTM, kampus Sg.Petani semakin best n semakin rancak..untuk hipotisis;
THE HAPPY UiTM KEDAH, THE MERRIER IT'LL BE. so, hipotisis diterima! :D

pada 17/12/11, aku ngan geng2 aku kat uitm ada la nk keluar pegi beli barang kt sg.petani(SP)..dengan hati yang girang seperti anak-anak kecil mendapat swirly pop di hari christmas, kitaorang terus je pegi kat pak guard n mak guard nk bg kitorg punya kad matrix coz semalam semua warga UiTM dapat perintah yg kitaorg tak leh keluar [kalo nk keluar kna bg kad matrix] knp plak tak leh kuar? jawapannya ialah pd 17/12/11 tu, PM dtg UiTM nk rasmi persatuaan Myagrosis..so, tak leh la nk kuar..huhu.. :'( sedih!

tapi....

dgn hati yang hampa tak bleh kuar tp dh siap lawa2 kitaorg cari plan lain nak hilangkan kebosanan. so, secara tak sengaja kitaorg g la jln2 kt DP coz kt DP da gerai2 yg terjual bermacam-macam jenis stuff. utk pngthuan korang DP tu dlm UiTM ja..bkn kt luar pn..tapi dlm uitm pn bleh jd bnda yg best tau..disebabkn PM nk dtg sbb tu DP tu meriah..nak tau ktaorg watpe? jeng..jeng..jeng..

1. smbil jln2 nk g DP..kitaorg brgmbr.. :) "SAY CHEESE"

ni bdk akaun merangkap kawan aku..yg bju merah gaya ala2 gimnastik tu Ammyn n yg bju biru hitam berkaca mata tu Faiz. ehem2..yg bju merah stail2 tu aku la.. :D


coolio tak gambar ni? tapi aku kaku disitu :p


alamak terupload plak!!! yg girl tu izzah..aku pnggil SAYANG kt dia..HAHA!! btw, gmbr ni mcm kt overseas tak? [smbil angkat kening double jerk]



2. kitaorg dh smpai kt DP tu..tgk pa yg kitaorg buat
TAAADDDAAAA!!!! kitaorg mkn durian..yummy..msih terasa kedurianannya..HAHA!

betapa tak sabarnya faiz disitu..smpai duri2 nk mkn sekali..HAHA :P


dasyat tak smpai gaduh2 nk mkn durian..bukan babak lelaki dayus disitu ok.. ;D


u tak bg i mkn durian ye..huhu mcm tu i nk merajuk la..tak nk kawan awk lg..[tarik muka 14] :p
~hanya lakonan semata-mata~


3. gmbar2 yg tak tau apa motif..tak de nilai estetika lg..HAHA! sengaja diupload utk memanjangkan entry. ;D


durian dibuka kulitnya..terasa debaran disitu..nakalnya kau!


waaa...hoooyyeeeaahhh!!! bersinar2 durian tu..bg yg tak makan durian sori, anda tak akan nmpk durian tu bersinar :p


sedap sehingga menjilat jari..aku mcm penjenayah yg terkejut kerana mkn durian tnpa izin :P


muka syahdu beb! mcm tu la bila kenyang..HAHA!! :D


lastly, mmg best la malam tu..coolio abis!!! kalo bleh sekali dgn kulit2 durian tu kitaorg nk mkn..tp apa kan daya bukan org besi..so, tgk ja la kulit durian tu..HAHA!

aku tnggalkan korang kt sini ja..DAAA!!! BYE!!! :D

p/s: comments anda diperlukan..tq :)




THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::