Pages

Saturday, July 16, 2011

dikelilingi oleh BONEKA

Assalamualaikum


to ALL bloggers and bkn bloggers!!

ceritanya bgini..pada bbrapa hari lepas aku ada la pegi Penang dgn family aku..kitaorg pegi sna sja je nak jejalan bwa ank saudara aku si Shafi Aryan tu..kitaorg pegi merata dan tempat yg aku nak fokuskn ialah MUZIUM PERMAINAN @ TOYS MUSEUM. tempat tu mmg best gillleeerrrr!!!

nak tau knp best?? best sebab aku dpt nengok cartoon2 yg sblm ni tgk kt tv ja..dh tu kecik..tp kalo korang nk tgk yg besar2 pastu real 3D pnya jmput la pegi sndri Toys Museum tu..mmg coolio la..

bagaimana pula dgn bayaran? ttg bayaran aku tak pasti..yang pasti kanak2 n OKU murah..dewasa up sikit kot harga tiketnya..padan la kan?? tapi bg yg memegang MY CARD @ IC CARD anda beruntung coz ada potongan..BAGUS KAN?? dah mcm promoter aku ni..HAHA!
p/s: bayaran masuk amat berpatutan :)

nak cite panjang tak guna..aku syorkan korang pegi sendiri ye..MALAYSIA ada pelbagai tempat yang menarik untuk dikunjungi..bercutilah di MALAYSIA :) [kelihatan gaya ala2 promoter sekali lagi disitu]..

akhir kata..goodbye :D

untuk tatapan korang yg suka cuci mata [foto2 dari dlm muzium] selamat membelek!!


suasana ketika didalam..ala2 zaman firaun gitu.. :) komen : MENARIK


ni patung2 dari filem animasi NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS..watak kesukaan aku.. :D komen: WOW!! menarik


cik tomb rider kita..muka mcm dlm game tak mcm angelina jolie [ejaan tak tau bonar atau tak]
kalo korang nak tengok muka dia pegi ja muzium patung lilin yg kt luar negara tu..heee.. :p


wajah tak dikenali..minta maaf..kalo korang kenal comment dibawah post..thanks..


power rangers..dikenali sbg RED RANGERS..itu sahaja..ngee..


boneka STAR WARS..menarik bukan..tapi aku tak minat..aku minat HARRY POTTER lagi.. :D


SNOW WHITE..comel kan..kan..kan..


CHARLIE CHILD PLAY [ntah bonar ke idak] mcm real kan..kalo boleh pegang dah lama aku tabuh..jahat siot budak tua ni..


ni lagi satu aku tak kenal..aku rasa game character kot..cantik and seksi kan wanita purple ni..HAHA!


ni pun gadis tak dikenali..tapi aku suka posture tubuh dia..gaya mcm manusia sungguh.. :D


NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS sekali lagi..tapi gambar ni kelihatan SALLY kekasih JACK sedang duduk di atas pokok.. :)

p/s : GAMBAR2 HASIL TANGKAPAN DARI TUAN PUNYA BLOG. TERIMA KASIH.



THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::