Pages

Thursday, June 23, 2011

aku nak jadi Green Lantern la

Assalamualaikum


pertama sekali gua nak say hi kat bloggers sume sbb dh lama tak update blog ni..tak da masa la skrg..skg aku tgh buang sawang-sawang yang dah menguasai blog aku ni..haaaccchhhhiiimmmmm!!! tengok kan dah terbersin.. :p

berbalik dr apa yg aku nak tulis..sebenarnya aku baru ja blik dr nonton filem GREEN LANTERN dgn abg ipar aku..boleh tahan best jgk cite dia..sangat menarik dan sangat tertarik!! HAHA! yang penting HIJAU ja bila tengok cite tu..

aku malas nak cite panjang..korang tengok n korang judge la sndri mcm mna cite 2..aku chau dlu..salam sayang dr aku, BTD.


THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::