Pages

Sunday, July 31, 2011

Bulan Yang Penuh Dengan Keberkatan

Assalamualaikum

hi bloggers!!

SELAMAT BERPUASA!!!

Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut bulan RAMADHAN AL-MUBARRAK kepada hampa semua..HOOOOOYYYEEEEAAAA!!!!!

perasaan aku skarang ni seperti kanak-kanak kecil umpamanya krn tak-sabar2-nak-bersahur-and-nak-berbuka-posa-esok-kerana-banyak-makanan-yang-best2..haha..betoi x bdk2 mcm tu? :p

nak cerita pengalaman posa tak?? hmmmm....hmmm...hmmm...rasanya.....................................................................tak payah kot. [nk buat kptsn pn lama ke?] tujuan utama aku nak buat entry ni just nk ucap selamat berpuasa kt hmpa ja..heee..lgpn aku mls la nak tulis..[tak mula posa lgpn tp dh malas..aiseeeman]

ok la..nk cerita pnjng aku dh buat kptsn tak mau cerita penglaman..kalo cite pengalaman GERENTI panjang entry kali ni..HAHA!!

lastly, SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARRAK kepada semua umat ISLAM trutama FAMILY aku..

"PUASA JANGAN TAK PUASA"



THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

2 candidates in class:

si kiut lavender said...

wAh..blog dya dah bersawanglah..ahaks....:P....
keep writing eid...:)

Hann Omar said...

bz skit skg..so, susah nk update..btw, thanks sbb sdi bca stiap entry yg ditulis.. ;;) :X

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::