Pages

Tuesday, May 3, 2011

kawaii emoticons penyeri blog

Assalamualaikum :face19:
:125:

kakak, abang, adik, abah, mama blogger sume!!
:95::97::96::93::94:


pada hari yang mulia ini, :86: aku amat berbesar hati ingin mengistiharkan yang aku :100: saja menggunakan kawaii emoticons :c: :face26: :face18: :102: :91: :89: :88: dalam penulisan blog aku..kerek betol la aku, bru sekarang guna..org dh berdekad-dekad guna dah benda alah tuu..tapi yang pasti korang ada??:face46:

tak guna cerita panjang, meh sini aku nak ajar korang sume..bukan nak ajar main bola sepak :126:, bukan pula nak ajar nyanyi :74: :face42: :75:..tapi aku nak ajar cara2 nk meng-install-kan benda alah ni..mari tapi utk pengguna setia MOZILLA FIREFOX saja tak kira VERSION..hehe..:face64:

  1. korang install 'add on mozilla firefox' iaitu 'greasemonkey' di sini :99:.
  2. tekan butang 'ADD TO FIREFOX' yang berwarna hijau, bila dah tekan restart balik mozilla firefox anda.
  3. lepas itu, kalu nak download emoticons yang comel tulis kawaii emoticon ataupun cute emoticon for blogger kat kotak google or mana2 kotak search.:o:
blogger emoticons yang cun ada disini..

:65: http://userscripts.org/scripts/show/73638
:65: http://userscripts.org/scripts/show/74090
:65: http://userscripts.org/scripts/show/6859

remember!! jangan lupa tekan button install yang bewarna GREEN.

seterusnya,

pergi Dashboard :65: Settings :65: Global Settings :65: *tick OLD EDITOR :65: SAVE

emoticons sudah boleh digunakan untuk blog anda..terima kasih..

saya nak berehat sebentar bersama
:37::38::39::41::42::43::44:



credit to: Niesya Syahirah


THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

3 candidates in class:

Ozi Mohameen said...

eh , kalo dwnload xbrat lappy ke ?

Hann Omar said...

tak la..tapi jgn dwnload trlalu bnyk..just sekadar yang cute aje..kalo kita tak nak gna coz dh tak menarik kta bleh delete.. ;)


p/s: khas utk mozilla firefox aje..thanks.. :D

Hann Omar said...

lappy tak berat darl..yang lambat tu cuma nak buka yang nak post entry ja la..tapi kalo internet laju x jadi mslh..tp emoticons ni cuma untuk mozilla sje..selamat mencuba.. :)

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::