Pages

Wednesday, April 27, 2011

KESAH REMAJA BERPELESERAN secara POSITIF

ASSALAMUALAIKUM ;)

hello BLOGGERS!!! mau hapy-hapy ok.. :D

buat ntry kali ni aku nak bercerita tentang KESAH REMAJA BERPELESERAN SECARA POSITIF. amacam tajuk?? pulun habis mcm mengundang penampar ja..kan..kan?? utk lebih terperinc mari sama2 kita ikuti kesah dibawah..MARI, JOM, COME ON!!! haha..

cerita dia begini, pada tahun 2011 yang lalu dimana para remaja ni telah menamatkan peperiksaan yang besar sebagai bekas pelajar form 5 iaitu SPM. bagi melepaskan tension selepas 5 tahun penat belajar so, para remaja ni pun keluar berpeleseran secara positif di sekitar BANDAR SUNGAI PETANI. tujuan mereka ke sana ialah untuk menonton filem HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA yang meletop sekarang ni..aihhh..nanti dulu, sebelum ni pun aku ada cerita pasal HMM jugak kan?? kalo korang nak tengok korang explore la blog aku ek..aku tak kesah..korang nak tengok remaja-remaja tu?? meh aku prkenalkan..




sori figure tak cukup lawa..malas nak edit..meh aku introduce kt hampa sapa depa ni..yang baju hijau katak tu alip, yang baju belang kuda belang tu ::something serenade me::, yang baju pink menjambu tu naniey amin, yang galas beg purple mak datin tu wanaland, last but not least yang tangan menyilang mcm mak aku marah tu intan..tp bukan intan permata..haha..ok ni la muka2 remaja berpeleseran secara positif..aku tiada dlm gambar.. ;p

lepas kitaorang nonton movie HMM tu..kitaorg jln2 la pusing CS tu..dah bosan duk dalam tu so wat la keje untuk menhilangkan bosan..ada gambar ntah..jap2 aku pikir...haaa..ada!!!

gambar pakwe makwe auta!!! haa..

korang jeles tak?? hee..

aku tak hensem disitu..buat malu ja..

kawan baek seidup semati..haha..diorg ckp.. ;p

 
buat muka tension!!! 50 sen.haha..wanaland ni..

sebelum balik menunggu bas yang lemb dan menyebabkan aku dan para remaja pulang lambat ke rumah..diaorg da buat video ala2 memprotes la..haha..sebenarnya bnyk lagi gmbar.tp aku mls nak upload..sori..

video

amacam layankan..wanaland ngan intan non-permata punya keja la ni..haha..sebenarnya ada banyak video lagi..tapi mls la aku nak upload..sume video cool and awesome..biasa la para remaja berpeleseran secara positif kan..haha..

ok sampai sini ja la..aku dh malas nak menaip..jumpa lagi di hari dan waktu yang tak sama..hee..mcm nak rasa penyepak kan aku ni..till then,

bye-bye.. ^_^



THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::