Pages

Thursday, May 12, 2011

Aku Kembali

:face75: Assalamualaikum :face75:

hye!!!! peeps!!! :face46:

setelah bertahun-tahun aku menghilangkan diri (ayat bajet lama mcm dah berhantu :104: je blog aku ni) mari keluarkan bait-bait :d: kat aku coz pulun..haha..apa yang aku nak cerita ek :face14: :120::119: jap..jap aku nak cari dalam kotak fikiran aku jap..:122:..haaa..aku dah jmpa dah..tiinnggg!!!:23::23:

pertama, aku nak cerita yang sekarang ni aku dah melanjutkan pelajar..(ayat bajet mengaji kat luaq negara sana..penyepak nak?? ke nak penampaq :116:??) but..dimana, dengan sapa tak perlu aku nak cerita di sini coz korang nak tau buat apa..bukan masuk spm, stpm or pmr pun..haha..:face18: utk menambah lebih byk lagi information korang, kehidupan aku sekarang ni byk dh berubah..bukan berubah macam ni.. :76: :22: :78: :133: :77: (translate-nya: anjing + kucing = binatang telinga mcm kucing tapi warna hijau, tak tau nk nyebutnya..kita bako :115:,kite bako :115: je..haha) sekarang aku dah lebih matang..lebih hansem and yang penting lebih :98:..haha..dah besar katakan..wink2..:face51: angkat bakul sendiri katakan..

kedua, bab part-time job aku..kali ni KEBOBOS menawarkan aku menjadi writer utk issue #1 diorang!!! korang nak tau apa aku buat..aku...........TERIMA la wei!!! awat tak terima plak..bkn senang wei!! knp aku boleh jadi writer issue #1 KEBOBOS??? jawapannya da org tarik diri la wei..sapa org tu aku tak tau...yang pnting aku pny karya dah bleh kuar awl..hati berbunga ros:125:, hati berpelangi petang:86:, hati berawan biru :85: and selamat hati tak busuk..haha..TERBAEK!!!:25: wa happy kot wei!!! sebelum ni aku dah cite psl KEBOBOS, kalo korang nak tau korang :99: je perkataan KEBOBOS tu..senang je..so easy!!! ada 4 perkataan disitu..korang pilih ja yang mana korang suka..aku on ja..:132:

ceritera ketiga..hmmmm...apa ek??? aku taip tamat je la ok x?? T.A.M.A.T
thank you daun keladi..:face15:

till then,

bye-bye!!!




THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::