Pages

Tuesday, November 8, 2011

peace walking-Murni Beach, Kedah

Assalamualaikum :)

hi bloggers! give me five! (^_^)5 [excited sebab dah lama tak update blog]

kita berjumpa kembali setelah aku menghilangkan diri beberapa ketika dahulu. aku saja hilangkan diri coz bz dengan preparation nak tukar angin belajar. secara basicnya nak bagi korang faham, sekarang ni aku nak sambung belajar kat UiTM. 16/11 ni aku akan gerak ke sana. rasa gementar plak cite pasal ni..HHHAADDOOOIIII!!...btw, doakan kejayaan aku kt sana ok ;)

dah2 aku tak mau cite panjang2 pasal ni..nnt orang kata aku nak menunjuk-nunjuk plak kan? [sambil angkat kening double jerk]. berbalik daripada tajuk diatas;

semalam, aku ada duduk kat rumah sambil baca buku AWEK CHUCK TAYLOR..jup2, untuk pengetahuan korang buku tu memang best siot! wana.wanana aka awek JO beli. aku pinjam baca ja. untuk pengetahuan korang lagi buku tu dari lejen press kalau tak silap la..penulisnya aku tak igat nama sgt, tapi aku igt nama depan dia ja iaitu NAMI..hee..

lagi, sedang khusyuk baca tiba2 enset bunyi..aku pun tak tunggu2 lagi terus buka mesej tu..tgk2 awek JO yang sent msg tu..dia ajak aku keluar lepak dengan dia..aku pun setuju la..[bukan bermaksud aku gatal]! kitaorang merempit secara halal nak g lepak2 tu..mmg best la merempit secara halal mcm ni..HAHA! so, teens diluarsana yang merempit trmasuk mat2 rempit tu..aku nak nasihat korang tak payah la merempit secara haram buat secara halal kan tak kacau orang..bagi cukup complete semua yang wajib semasa berada di atas jalan raya mcm lesen, helmet n road tax. :)

kitaorang nak lepak tu tak tau nak g mana..so, si awek JO ni yang ajak aku lepak kt Murni Beach @ Pantai Murni. aku pun follow ja dia, aku kan open! HAHA! beach tu ok la kalau nak lepak2 dgn family or kawan2..tapi beach tu tak boleh mandi tau coz dia bkn pantai berpasir tapi dia pantai yang berlumpur. ingat tu! ;)

kitaorang ada snap pictures masa kat sana tu. antaranya seperti dibwah ni:

ni la awek JO. CUN tak? aku keluar dgn dia ja..we're a close friend! btoi tak JO?


macam ni la dia punya scenery..perkampungan nelayan gitu kan? cantik kan? tu la ako cakap awok tak nak caya..see..


ketam2 kecik pun da sekali..glam woi glam! gerenti ketam tu bagitau kawan2 dia..HAHA!

ni scenery dia gak..tapi air tak pasang la..kalau pasang lagi cantik!

aku disitu..tapi ter-edit plak..btw, cun tak aku edit? HAHA!

tu awek JO..tengah update status kt fb..:p

aku lagi tapi aku suka pic ni..korang? tapi pakcik2 tu dia orang sekadar pelengkap gambar..nmpk real mcm kt kmpung nelayan rite?

dan aku lagi..pic ni pun style!

for u all information, kbnykan gmbr si awek JO yang snap..aku jd model tak berbayar dia..tp ada la jgk aku snap..tp tak byk..tp bab2 edit aku kepala. sebenarnya ada byk lagi pic kt dlm hard-disk aku..tp malas nak upload byk2..biar jd simpanan peribadi aku..waaahhh! ayat..mcm nak lutut je kan? =..=

ok la guys..aku reverse diri dlu ya..

bye2! (^_^)v peace

p/s : datang lah jenguk-jenguk Pantai Murni, Kedah ni.segalanya ada di Malaysia! [iklan cuti-cuti Malaysia yang tak berbayar] ;D

THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

2 candidates in class:

wana wanana said...

I love it when u called me awek JO , xDD , sounds good ,
well , keje aku behind the camera , ur job bila gmba tu dh ambil , ye dak ?

xD ,

Big time , hands down :)

Hann Omar said...

sounds good right..after this bleh la aku called ang mcm tu :D

btoi2 keja aku after pics tu dh dikumpulkan..aku suka mcm tu :X

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::