Pages

Tuesday, November 16, 2010

1st ♥, 2nd friend, 3rd foe, 4th missing forever

1st sy jmpa awk msa kita sma2 msk u.. sy nmpk awk msa sy tgh tggu di bwh spohon pokok.. msa tu awk x perasan sy tgk awk.. tp msa sy tgk awk, awk cntik sgt..lps bbrapa jam sy nmpk awk lg..kali ni sy nk tgk awk puas2..tp mcm mna nk tau, kali ni terkantoi sbb awk nmpk sy pndang awk..pada mulanya sy tkut awk marah, tp alih2 awk senyum..sy dgn terperanjatnya snyum blik kt awk..tak tau mcm mna mulut ni bleh senyum kt awk..maybe sbb awk milik sy kot..hehe..lps kita daftar sy dh tak nmpk awk..sy ada cri awk jgk, tp tak jumpa..maybe awk dh pegi..sy putus asa cri awk..

siang dh tua dan mlm muncul..mlm tu sy lapar..sy nk kluar cri mkan dan sy jumpa kedai dekat dgn umah sewa sy..sy msk kedai tu..sy tmpah mknan..lepas tempah, handphone sy bnyi..sy ambik handphone sy tp wallet sy jth..sy tunduk nk ambik wallet sy tgk2 sy nmpk awk..mula2 sy buat x tau ja..tp rsa rugi plak kalo sy tak tegur awk..sy pegi tempat awk duduk..msa tu awk duduk sorang ja..sy kata dlm hati sy "ada line ni"..hehe..sy salam ngan awk..sy pndang mta awk dlm2..awk malu..sy dh buat awk malu, sori k..lepas kita sembang mknan sy order dh siap..sy g ambil mknan tu..tp sblm sy nk blik sy rsa da bnda yg trtinggl..sy fikir dan sy tau apa yg sy tinggl tu..bnda tu ialah no fon awk..sy pth blik semata-mata nk minta no fon awk..hehe..sy minta no fon awk dan awk bg..mlm tu sy tido tak lena awk..sy nk call awk, tp sy malu la..sy buat kptsn sy biarkan ja..

esk tu kelas pertama bermula..sy g kelas, msuk ja kelas sy nmpk awk..awk la yg sy nmpk dlu..sy tny awk "sebelah ada org?"..awk jwb "tak de.." sy duduk sebelah awk..sy bru tau yg awk ngan sy ambik course yg sama..mmg sy tak prcaya..sy rasa mcm ada miracle power yg nk satukan kita..sy syok sgt awk..abis je kelas sy ajak awk pegi minum..tgk muka awk mcm nk tolak ajakan sy tp tgk2 awk tak tolak pn..bes rasa..kita pegi la minum..lepas kita minum awk kta awk dh tak de kelas..sy hantar awk blik..dan kali ni sy tau rumah awk..mmg sy ni brtuah..hehe..

petang tu sy tak buat apa2..sy nk ajak awk kluar..sy call awk buat 1st timenye..sy ajak awk kluar g shopping and brsiar-siar kt taman..awk kata awk on ja..msa tu " i was on cloud 9"..sy g umah awk nk ambik awk..msk awk kluar tu awk cntik sgt..sy suka tgk style awk..sy snyum sorang2 dlm keta..hehe..awk msk keta and awk tny apa awk snyum2 tu??? sy jwb x da apa2..awk ignore je..smpai je mall awk kluar dgn biar sy kt blkng..sy nmpak ada keta dtng kt awk..awk x prasan..sy tarik awk..awk pndang sy, sy ambik ksempatan tu kenyit mata kt awk..awk senyum.. =)..sy ckp kt awk jgn jln trlalu laju..awk malu..lepas dr peristiwa tu sy pegang tangan awk..awk tkejut, sy ckp sy tak nak bnda td brulang lg..kita pegi shopping and mkn..msa nk blik kita singgah jap kt taman..kan sy nk ajak awk bersiar-siar..msa kita bersiar-siar awk kta awk penat..kita rehat kt pndok rehat..sy pegi beli ais krim kt awk..sy bli ais krim conetto love..sy hrp awk tau mksdnya..hehe..msa kita tgh mkn sy luahkan perasaan sy kt awk..sy ckp sy cintakn awk..awk tgk sy..tp kali ni awk tgk dgn ada ssuatu..tak sempat sy nk tny awk pegi kali ni awk ajk sy pegi ngan awk..sy tau apa sbbnya..sy ckp dlm hati ni mesti sb tak nk bnda yg kt mall tu brulng lg..sy snyum ja..

lpas kita blik..dh lewat..msa sy nk tido awk call sy..sy trtnya-tnya apa sbbnya..alih2 awk ckp awk terima cinta sy..sy trkelu..hati sy brbunga awk..mmg bes la..lps awk kta mcm tu sy tido lena..esk awl2 sy g umah awk sbb nk ajk awk g kelas sma2..awk mkin cntk sy tgk..setiap hari kta habis kan masa bersama..kt mna ada awk kt situ ada sy..kita dh mcm belangkas..kt mna mesti brsama..masa berlalu dgn pntas..dh 2 thn kita brsama..byk bnda dh kita lalui brsama..sy tgk awk makin hari dh tak mcm dlu..awk dh mula nk brjauh dn sy..bila sy ajak awk kluar awk tolak..bla sy call awk2 bz..mcm2 alasan ada dr awk..sy redha je..

perhubungan kita smkin rumit..kita asyik brgadh ja..slh skit dh bermasam muka..smpai satu thp sy rasa kita dh mcm kawan..mksd sy kita dh mcm msa bru2 kenal..tak mcm kekasih..sy redha..tp yg pling ketara nmpak yg kita ni kwn ialah msa awk pnggil sy..awk pnggl sy dgn prktaan 'AWAK' ja..dulu awk pnggil sy 'SAYANG' lah 'BABY' lah.tp sume tu dh hapus..tp nasib baik la kita msh lg bersama walaupun bkn sbgai kekasih..

pada hari yg mlang tu kita bergaduh..teruk sgt..sy dh mintak maaf kt awk, tp awk still tak maafkan sy..awk marah,tengking kt sy..sy rasa mcm nk nangis je masa tu..tp sy kuatkn diri sy supaya tak nangis..mmg susah..lepas je kita bergaduh awk terus tak nk ckp ngan sy..awk jdikan sy musuh ketat awk..mmg sakit awk..sakit teramat-amat..sy nk bgtau awk,tp kita dh tak ckp so tak leh la bgtau awk..=(.. sy dh tak thn ngan sume ni, dan sy ambik kptsn sy nk tukar u..sy tukar u yg jauh dri awk.. sy nk biar kenangan sy ngan awk smpai kt sini ja..

masa sy nk pindh kluar..sy nmpak awk dgn lelaki lain..mmg awk buat sy sakit yg tramat..sy nk pegi kt awk tp sy fikir blik sy tak nk gnggu awk lg..so sy trus pegi..pegi dgn hati yg retak..lps sy pegi sy hntr msj kt awk..sy ckp sy dh pegi dr sini..tp awk x bls msj sy..sy fikir mesti awk bz atau awk dh tukar nombor tepon..lps dr tu sy letak hndphone sy kat tepi..sy try lupakn awk dlm msa yg singkt ni..sy cuba lupa,lupa dan lupa tp x bleh..awk trlalu istimewa buat sy..mmg sukar..msa sy nk belok dr simpang sy nmpak lori dtng kt arah sy dgn laju..sy cuba elak dr trkena lori tu, tp sy tak berdaya..lori tu hampir ngan sy dekat sgt..sy rasa satu hentaman yg kuat je masa tu..mmg sakit..keliling sy sume jd hitam lepas tu..yg sy nmpk org ramai sgt dtg kt sy..sy tak bleh buat apa,hanya mampu tgk dan mendengar..msa tu sy bru bleh mngalirkan air mata..sy mngalirkn air mta sbb sy akan tngglkn awk n family sy buat selama-lamanya..mmg sedih..kata terakhir yg bleh sy ucap utk awk sblm sy pegi buat slama-lamanya "selamat tinggal awk"..awk adalah cinta pertama dan terakhir sy..semoga awk bhagia dgn kekasih bru awk dan awk tolong doakan kebahagiaan sy di sana..


kalo awk bca note ni jgn nangis tau..kerana sy nk awk tau betapa sy cintakn awk.. =)

-L♥VE-
THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

0 candidates in class:

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::