Pages

Saturday, October 9, 2010

kegembiraan pukul 2:00 petang ( 9/10/2010-sabtu )

okey geng..mesti korang semua pelikkan & tertanya-tanya dengan tajuk entry aku hari ni iaitu "kegembiraan pukul 2:00 ptg, 09/10/2010-sabtu"..maksud aku ptg ni aku da jamuan kelas la..masa ni la kitaorang nk brgembira sblm mghadapi SPM exam..ptg ni aku nk brgmbar puas2..kalo sempat aku nk update dalam blog ni..sbgai entry paling meletup..haha.=D..

td aku ada kol 'kami' syifa, dia ajk aku g ngan dia utk ke jamuan kelas tu..aku cakap ok ja..[yg ni pn nk bwa msuk jgk ka]..pastu dia tny aku 'kami' alif nk join x..aku ckp x tau la..setau aku 'kami' alif demam..aku pn nk demam..=(..skrng ni aku selesema..haaaaachheemmm...dh byk kali aku mkn ubt tp still x lega..tp maybe tuhan nk uji aku..

psl kes ptg ni..bdk klas aku srh pkai bju tshirt klas yg depa buat..tp bju tu x lawa..aku mls nk pkai..k, aku pkai bju len dlu..pastu smpai sna aku tkar..tp aku tkt la diaorg kata apa2 kt aku..[pemikiran aku -ve]..hehehe..=)

k la..smpai kt sni sja entry aku..kalo da msa aku update len k..

bye2..

:)
THANKS DAUN KELADI FOR READING :)

2 candidates in class:

NUR AMALINA RAMZI said...

tu la psl nsb baik. x da hujan..>>cuaca hri tu pun mcm tau tau ja kita smua nk buat jamuan he3

Farid a.k.a merahjauh said...

haha..tu la pasai..

To Use A Smiley In Your Comment, Simply Add The Characters Beside Your Choosen Smiley To The Comment:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
::JUMPA LAGI a.k.a SEE YOU AGAIN::